Az Ön megbízható Kivitelezője!

Generál kivitelezés

Generál kivitelezés

Legyen szó lakás, iroda vagy közület kivitelezéséről, felújításról egészen a kulcsátadásig számíthat ránk, sőt az után is!
Az építkezés vagy felújítás mindig komoly feladat, amely rengeteg anyagi ráfordítással, stresszel, kompromisszummal és szervezéssel jár. Generál kivitelezés szolgáltatásunk segítségével levesszük a válláról a terhet!

Csupán egyetlen vállalkozóval kell a kapcsolatot tartania és egyeztetnie.

Az esetleges későbbi problémák esetén egyszerűbb a garancia érvényesítése.

A megbízott vállalkozó hozzáértésének, tapasztalatainak és jól bejáratott kapcsolatainak köszönhetően gyorsabb és gördülékenyebb lesz a felújítás vagy építkezés

A felújítás vagy építkezés rengeteg idejét felemésztheti, ebben az esetben viszont Ön helyett a feladatra kijelölt szakember tartja kézben a teendőket.

A generál kivitelező feladata összehangolni a felújítás vagy építkezés során felmerülő feladatokat tehát az anyagbeszerzést, a szakemberek megbízását és munkájuk felügyeletét, valamint a szerződésben foglalt tervek betartását.

A generál kivitelezés tehát röviden: az építkezés folyamatának A-tól Z-ig tartó kivitelezése.

Elsősorban Miskolc és Szolnok környékén vállaljuk ipari, kereskedelmi és középületek, valamint lakossági projektek generál kivitelezését. Akár a kezdő lépések megtételétől a teljes lebonyolításon keresztül igény szerint a kulcsrakész állapotig ügyfeleink rendelkezésére állunk.